Ura RTA:lla on kehittymistä infra-alan huippuosaajaksi

Teemme yhdessä merkityksellistä työtä maanrakennusalalla

RTA-YHTIÖT on arvostettu maarakennusyritys ja pidetty työnantaja. Toimintamme kehittyessä rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia maarakentamisen ja kunnossapidon monipuolisiin tehtäviin. Perheyhtiössämme tuetaan jatkuvaa uuden oppimista, aloitteellisuutta ja yhdessä tekemistä niin urakkakohteissa, hallinnossa kuin asiakaspalvelussakin.

Vahvat perusrakenteet kasvun tukena

RTA-YHTIÖT on ollut vuosikymmeniä merkittävä tekijä maanrakennusalalla. Olemme kasvaneet mittavien kokonaisurakoiden tekijäksi tavoitteellisen kasvun kautta ja ydinosaamiseemme keskittyen. Taloutemme on vahvalla pohjalla ja maineemme maarakennusurakoitsijana moitteeton. Perheyhtiö seisoo vahvalla omistus- ja osaamispohjalla. Omistajiemme laaja-alainen osaaminen kattaa talous- ja henkilöhallinnon, yritys- ja työjuridiikan sekä rakennustekniikan.

RTA:lla on aina arvostettu työntekijöitä

Yhtiössämme työskentelee noin 70 maarakennusalan ammattilaista. Lisäksi työllistämme suuren joukon luotettavia alihankkijoita paalutuksissa ja muissa erikoisosaamista vaativissa maanrakennustehtävissä. Olemme aidosti ylpeitä ammattitaitoisesta henkilöstöstämme, joiden joukossa on paljon pitkäaikaisia, yhtiöömme sitoutuneita ihmisiä. Toimintamme kehittyessä toivotamme tervetulleiksi taloon myös uudet osaavat tekijät ja ammattitaidon. Tarjoamme myös maarakennusalan opiskelijoille mahdollisuuksia päästä oppimaan työnjohtajiemme alaisuuteen.

Johto lähellä henkilöstöä ja asiakkaita

Toimialan keskisuurena yhtiönä RTA-YHTIÖT on ihmisen kokoinen työpaikka. Meillä jokainen organisaation jäsen voi kokea työnsä merkitykselliseksi ja roolinsa näkyväksi. Johdon ja henkilöstön vuorovaikutus työssä on arkipäivää ja kehittää jatkuvasti yhtiön toimintaprosesseja, laatua, työturvallisuutta sekä projektien kokonaishallintaa. Arvojemme mukaisesti olemme täsmällisiä, ripeitä ja idearikkaita työssämme.

Tuemme jatkuvaa kehittymistä ja uuden oppimista

Yhtiömme menestys lähtee ihmisten kasvamisesta omassa tehtävässään. Yhtiössämme jokaisella on mahdollisuus kehittyä maarakentamisen huippuosaajaksi omalla vastuualueellaan. Luotamme työntekijöihimme ja tuemme vastuun kantamiseen ohjaamalla ja antamalla välineitä oikeiden valintojen tekemiseen. Oppimishaluiset, muutoskykyiset ja maanläheiseen työkulttuurimme sitoutuneet ammattilaiset voivat luoda RTA:lla pitkän ja antoisan uran.

Työturvallisuus edellä

Vastuu turvallisesta huomisesta on meillä RTA:lla jokaisella. Riskiarvioilla ennen työn aloittamista ja jatkuvasti työn aikana estämme tai minimoimme tapaturmariskien syntymisen. Turvallisuushavaintoja tekemällä ja niistä avoimesti keskustelemalla parannamme jatkuvasti omaa ja muiden turvallisuutta työssä. Työmaillamme ei ole tapahtunut yhtään vakavaa tapaturmaa vuonna 2017.

Tutustu kunnossapidon rekryvideoon

Avoimet työpaikat RTA:lla juuri nyt

Haluatko toteuttaa kanssamme laadukkaita maarakennus- ja kunnossapitopalveluja? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja lähetä hakemus määräaikaan mennessä.

Kerro itsestäsi avoimella hakemuksella

Olemme aina kiinnostuneita osaavista rakennusalan ammattilaisista. Avoimella hakemuksella voit kertoa itsestäsi, vahvuuksistasi ja tehtävästä, josta olet kiinnostunut.

Etsitkö työharjoittelupaikkaa?

Otamme oppiin maarakennusalan opiskelijoita kasvamaan ja kehittymään työnjohtajiemme alaisuudessa.


Jätä avoin hakemus tai tiedustele harjoittelupaikkaa sähköpostitse harri.virtanen@rta-yhtiot.fi